Tunnelseminar 2017

Tunnelseminar 2017 - Møteplassen for Elektro & SRO.

Øglænd System inviterer til Tunnelseminar fra 25. til 26. oktober på Sola Strand hotell. Seminaret vil ta for seg en rekke aktuelle temaer, som for eksempel en gjennomgang av hva som er nytt i håndbøkene fra Statens Vegvesen. I tillegg vil problemstillinger i forhold til korrosjon, overspenning og brannbeskyttelse bli tatt opp.

Det kommer foredragsholder fra mange forskjellige fagområder og selskaper, som for eksempel Veidirektoratet, Phöenix Contact, Draka, Prysmian Group, Statens Vegvesen, Waterwall AS, Multiconsult og Roxel Infra. Mange spennende tunnelprosjekter er i gang og man kan dra nytte av erfaringene foredragsholderne deler om utviklingen av for eksempel Rogfast- og Ryfastprosjektene.

På seminaret vil det også være mulighet for å få informasjon om hvordan entreprenører, installatører, rådgivende ingeniører og produsenter kan bli hørt i utarbeidelsen av nye håndbøker til Veidirektoratet. 

Vi kommer til å montere opp en egen «tunnel» utenfor hotellet, dette er samme stand som vi benyttet på WTC2017 der det vil bli muligheter til å se og kjenne på det ypperste innen tekniske løsninger for elektro/SRO som finnes på det norske markedet i dag.

Se mer på www.safest-tunnel.com

Safest Tunnel at WTC2017

Praktisk informasjon

Ankomst og registering Sola Strand Hotel mellom kl. 10:00 og 11:30. Innsjekk om mulig (ikke sikkert at alle rom er ledige), men en kan i hvert fall legge fra seg bagasjen. Kaffe og drøs i «tunnelen».

Hotell

Sola Strand Hotel – 5 minutter fra flyplassen. Overnatting i enkeltrom samt alle måltider med tilhørende drikke er inkludert. Reiseutgifter til og fra Stavanger kommer i tillegg.

Kostnad

Vi har satt prisen til 3900 kroner pr. deltaker. 

Påmelding

Påmeldingsskjema fylles ut og sendes til: wt@oglaend-system.cominnen 15. september.

Last ned påmeldingsskjema.

Kontakt info

Har du spørsmål om seminaret? Kontakt Bjørn Slettebø på:
Tlf.: +47 489 99 352 
E-mail: bjorn.slettebo@oglaend-system.com