Læreplass.

Vil du ha en spennende arbeidshverdag? Bli lærling hos oss!

En læreplass hos oss byr på god opplæring i et kjekt og sosialt arbeidsmiljø. Målet vårt er at lærlinger skal kunne få videre ansettelse i bedriften når læretiden er fullført, og fagbrevet er bestått.

Vi samarbeider med Opplæringskontoret i Rogaland for å gi deg en strukturert opplæring der vi satser på faglig utvikling. 

Ledige læreplasser:

  • Automatiseringsfaget
  • Industrimekanikerfaget
  • Produksjonsteknikkfaget
  • Sveisefaget

Hvem er vi, og hva gjør vi?

Øglænd System AS er en produksjonsbedrift som ligger midt i hjertet av industrien på Jæren, nemlig på Øksnevad. Her jobber 165 ansatte fordelt på forskjellige arbeidsområder som: produksjon, lager, ekspedisjon, konsernstyre, salg, administrasjon, produktutvikling og marked.

I over 40 år har vi produsert opphengssystemer, kabelbaner og kabelstiger til en rekke industrier som olje & gass, infrastruktur, skip, vindkraft og havbruk. Vi har levert til flere store prosjekter som for eksempel Johan Sverdrup, Martin Linge, Gina Krog og mange mange flere!  

I fabrikken vår har vi en høyteknologisk maskinpark: sveiserobot, knekkelinje, knekkerobot, stansemaskiner med nighttrain og valseverk for kabelbaner og trekantskinner. Vi jobber hele tiden med å forbedre produksjonsprosessene våre, og derfor gjør vi investeringer i maskiner vi ser at det er behov for. 

Hvis du er engasjert, lærevillig og nysgjerrig på faget ditt, så er du kanskje akkurat den vi er på jakt etter!

Send din søknad til career@oglaend-system.com innen 15.03.2019. Merk søknaden med hvilken læreplass du søker på.

Arbeidssted: Øglænd System, Engelsvollvegen 264, Klepp Stasjon

For mer informasjon om læreplassene, ta kontakt med HR-sjef Merethe Moen på tlf. +47 47 68 63 13.

Er du nysgjerrig på hva våre lærlinger sier om å jobbe hos oss? Les mer her