I dag er Øglænd System Group et internasjonalt konsern med 14 datterselskap og mer enn 20 agenter spredt verden over. Vi har tre fabrikker, som er lokalisert i Norge, Malaysia og Kina. Øglænd Systems globale salgsselskaper lagerfører alle varer lokalt, hvilket gir deg markedets beste distribusjonsnettverk. Vi tilbyr løsninger for kunder innen olje & gass, vindkraft, infrastruktur, skipsbygging, havbruk og mange andre industrier.
 
På det norske markedet markedsfører Øglænd System også løsninger for gulvvarme, snøsmelting og frostsikring samt et stort utvalg av multidisipline opphengsløsninger og materiell for VVS. 

Vi gjør våre kunder mer konkurransedyktige!
Et av våre sterkeste argumenter er at vi gjør våre kunder mer konkurransedyktige. Vårt unike MultiGrid® installasjonskonsept kan redusere den totale systemkostnaden til et EPC-prosjekt med opptil 30 prosent. Gridkonseptet gjør det mulig å dele support mellom flere fagdisipliner, noe som optimerer plassutnyttelsen, minsker materialbehovet, og reduserer vekt og installasjonstid. Sist men ikke minst forbedrer det sikkerheten, man sparer kostnad i en tidlig fase av prosjektet og reduserer den totale systemkostnaden.

Vi ser frem til å gjøre forretninger med deg, og gjøre deg mer konkurransedyktig.

Geir Austigard, Konsernsjef.