Fabrikken på Klepp

Velkommen til Øglænd System

Øglænd System ble etablert i Sandnes i 1977. Fra dag en har det vært vårt selskaps mål å bli markedsledende leverandør av multidisipline opphengssystemer, kabelstiger og kabelbaner.

I dag er Øglænd System Group et internasjonalt konsern med 14 datterselskap og mer enn 20 agenter spredt verden over. Øglænd System har fabrikker lokalisert i Norge, Malaysia og Kina. I Russland er en ny fabrikk under konstruksjon for å bygge opp produksjon til lokale leveranser. Øglænd Systems globale salgsselskaper lagerfører alle varer lokalt, som gir markedets beste distribusjonsnettverk. Vi tilbyr løsninger for kunder innen olje & gass, vindkraft, infrastruktur, skipsbygging, havbruk og mange andre industrier.

Vi gjør våre kunder mer konkurransedyktige!
Et av våre sterkeste argumenter er at vi gjør våre kunder mer konkurransedyktige. Vårt unike MultiGrid® installasjonskonsept kan redusere den totale systemkostnaden til et EPC-prosjekt med opptil 30 prosent. Gridkonseptet gjør det mulig å dele support mellom flere fagdisipliner, noe som sørger for god plassutnyttelse, minsker materialbehovet, og reduserer vekt og installasjonstid. Sist men ikke minst, forbedrer det sikkerheten og man sparer kostnad i en tidlig fase av prosjektet, samt reduserer den totale systemkostnaden.

Vi ser frem til å gjøre forretninger med deg, og gjøre deg mer konkurransedyktig.

Geir Austigard, Konsernsjef.