Fabrikken på Klepp

Velkommen til Øglænd System

Øglænd System ble etablert i Sandnes i 1977. Fra dag en har det vært vårt selskaps mål å bli markedsledende leverandør av multidisipline opphengssystemer, kabelstiger og kabelbaner.

I dag er Øglænd System Group et internasjonalt konsern med 14 datterselskap og mer enn 20 agenter spredt verden over. Øglænd System har fabrikker lokalisert i Norge, Malaysia og Kina. I Russland er en ny fabrikk under konstruksjon for å bygge opp produksjon til lokale leveranser. Øglænd Systems globale salgsselskaper lagerfører alle varer lokalt, som gir markedets beste distribusjonsnettverk. Vi tilbyr løsninger for kunder innen olje & gass, vindkraft, infrastruktur, skipsbygging, havbruk og mange andre industrier.
 
På det norske markedet markedsfører Øglænd System også løsninger for gulvvarme, snøsmelting og frostsikring samt et stort utvalg av multidisipline opphengsløsninger og materiell for VVS. 

Vi gjør våre kunder mer konkurransedyktige!
Et av våre sterkeste argumenter er at vi gjør våre kunder mer konkurransedyktige. Vårt unike MultiGrid® installasjonskonsept kan redusere den totale systemkostnaden til et EPC-prosjekt med opptil 30 prosent. Gridkonseptet gjør det mulig å dele support mellom flere fagdisipliner, noe som sørger for god plassutnyttelse, minsker materialbehovet, og reduserer vekt og installasjonstid. Sist men ikke minst, forbedrer det sikkerheten og man sparer kostnad i en tidlig fase av prosjektet, samt reduserer den totale systemkostnaden.

Vi ser frem til å gjøre forretninger med deg, og gjøre deg mer konkurransedyktig.

Geir Austigard, Konsernsjef.